Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Imre Roland


 

Sziasztok!imre-roland.jpg

 

 

Én Imre Roland vagyok, a társulat egyetlen göndör hajú fiútagja:)

 

1992. március 15-én születtem Vácon, amely gyönyörű kis ( nagy ) település azóta is lakhelyemül szolgál. Általános iskolai tanulmányaimat 1998-ban kezdtem meg Vácon. A középiskolát is Vácon végeztem el. Jelenleg a Budapesti Gazdasági Főiskola hallgatója vagyok.

 

Ha sportól van szó, akkor számomra a foci az első, ugyanis 4 éves korom óta űzöm nagy szorgalommal eme sportágat:)

 

 

A másik nagy szenvedélyem a gitár. Imádok gitározni! Nagyon sok időt töltök zenéléssel. A zene, számomra egybefoglalja a munka, az élvezet, és a pihenés nagy hármasát!

 

No de térjünk rá arra, hogy hogyan is kerültem én közel a színház világához:

 

Ez a történet az általános iskolai időkre vezethető vissza, amikor 5-es koromban megkaptam életem első nagy szerepét. Én játszottam Kukorica Jancsit. Onnantól csaknem minden évben szerepeltem az iskolai színdarabokban. De akkoriban még nem mutattam akkora érdeklődést a színészet iránt.

 

Ez az állapot egészen 2009 nyaráig tartott, amikor is belecsöppentem egy külön kis világba, aminek az a neve, hogy drámatábor. A tábor csodálatos élményekhez juttatott engem, megszerettette velem a színház világát és lehetőséget adott arra, hogy nagyszerű embereket ismerjek meg:) Köszönhetem ezt (meg még nagyon sok millió dolgot, ami színészi előmenetelemet segíti:)), nagyon jó barátomnak, Lakatos Ádámnak, társulatunk egyik vezető tagjának,aki elhívott ebbe a táborba engem.

 

Így kerültem én egyre és egyre közelebb a színház csábító világához. És igen, tényleg elcsábított. Még egy levelet is kaptam tőle: Azt írta nekem: "Kedves Roland! Szeretném, ha talpalatnyi társulatom tagja lennél..."

 

 

A levelet örömmel fogadtam és most már a Talpalatnyi Színház tagja vagyok.

 

 

Ui.: Jelentem, készen állok a hatalmas feladatra: Színészféleségként teljesíteni a zseniális és kőkemény rendezőpáros kezei alatt:)

 

"A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van"

 

A mappában található képek előnézete A Társulat