Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Berber Petra

BERBER PETRA
Születési hely: Esztergom berber-petra.jpg
Születési idő: 1993. január 29.
Csillagjegy: vízöntő
Névnap:  október 2.
A társulat tagja: 2010-től, alapító tag
Első szerepe a Talpalatnyi Színházban: Az ibolya - Rakolnoki kisasszony

 

Jelenlegi szerepei:
... drága, utolsó emberem... - Esther

Korábbi szerepei:
KREAP - Tanú
Árnyak - Lány
Az ibolya - Rakolnoki kisasszony
Árulás - Emma
Érdekhazugságok - Tina

 

 

1993. január 29-én - egy szép téli napon - láttam meg a napvilágot Esztergomban. Általános iskolai tanulmányaimat Nyergesújfalun végeztem. Ezen idő alatt rendszeresen vettem részt szavalóversenyeken, és természetesen a színház világát sem vetettem meg.
Egyszer egy előadásunk után odalépett hozzám egy fiatal lány. Ő volt az első, aki azt mondta nekem, hogy ezzel kell foglalkoznom. Bevallom, 11 éves fejjel ez elég viccesnek tűnt; ekkor még nem gondoltam úgy eme tevékenységre, mint lehetséges jövőbeli elfoglaltságra.
Nos, az ő hatására kezdtem el komolyabban fontolóra venni a színészkedősdit, amiben nagy segítségemre volt Szűcs József (ki más? :) ).
Józsival 2007-ben dolgoztunk együtt először, egy iskolai darabban, amikor is a tatai Eötvös József Gimnázium tanulója lettem. Eleinte nem szimpatizáltunk egymással túlzottam, ám ez az „ellenszenv” az idő folyamán 180 fokos fordulatot vett.

Tehát már többi, mint 3 éve dolgozunk együtt. Ez idő alatt - csak úgy, mint mások - én is sokat tanultam tőle. Igazság szerint a színház világa hol taszít, hol vonz. Magam sem tudtam eldönteni, hogy mit is szeretnék vele kezdeni. Legalábbis eddig. Most viszont már van egy talpalatnyi elképzelésem…

 

 

A mappában található képek előnézete A Társulat